باقر خوشنواز شهردار منطقه ضمن اشاره به تسریع عملیات اجرائی پل همسان کابلی تبریز، از انجام عملیات آسفالت ریزی زیره این پروژه رفع ترافیک شهری خبر داد و گفت: این پل، آماده آسفالت ریزی رویه شده است.
خوشنواز با اعلام اینکه عملیات نرده گذاری پل همسان کابلی نیز اجرائی شده است، اظهار داشت: این پروژه بطول ۴۵۰ متر (با احتساب رمپ ها) و طول عرشه آن ۹۴ متر (بصورت فلزی) و همچنین عرشه سواره رو پل ۹ متر با ۴ تکیه گاه در حال اجراست و اعتبار اولیه عملیات عمرانی آن ۱۳۰ میلیارد ریال می باشد.
شهردار منطقه از پل همسان کابلی تبریز بعنوان پروژه ای مهم، تاثیرگذار و برجسته در رفع ترافیک شهری در حوزه شهرداری منطقه ۲ نام برده و اظهار داشت: پل همسان کابلی تبریز با قرار گرفتن در مرکزی ترین مسیر عبوری شهروندان از جاده ائل گلی و به علت همجواری با مهمترین مسیر ورودی شهر از طریق دروازه تهران، نقش بسزایی در کاهش بار ترافیکی پل کابلی ایفا خواهد کرد.
وی در ادامه توضیحات خود درباره اجرای هم زمان جمعا ۵ پروژه در جوار هم که مکمل پل همسان کابلی می باشد گفت: پروژه های مکمل با رمپ و لوپ های پیرامون و مسیرهای مواصلاتی در قالب ۵ پروژه و توسط ۵ پیمانکار مجزا، با پیشرفت فیزیکی بالای ۹۰ درصدی در حال اجراست که بعد از بهره برداری از پل همسان کابلی و پروژه های مکمل آن، شاهد اتفاق بزرگی در حوزه شهرسازی و رفع ترافیک شهری، خواهیم بود.
- ۱۰ فروردین ۱۴۰۰ - ۱۶:۰۳
- شناسه خبر : 373377
شهردار منطقه ۲ تبریز خبر داد:
انجام عملیات آسفالت زیره پل همسان کابلی تبریز

آساخبر: شهردار منطقه ۲ تبریز از انجام آسفالت ریزی (زیره) پل همسان کابلی تبریز، خبر داد.