image_printپرینت خبر

یک شرکت دانش‌بنیان گوشت پایه گیاهی تولیدشده با چاپگر سه‌ بعدی را به غذاخوری‌ های اروپایی عرضه می‌کند.

به گزارش فرارو، گیاهخواران دلایل متفاوتی برای انتخاب این نوع رژیم غذایی دارند. آن‌هایی که تنها به دلیل اجتناب از درد و رنج حیوانات خوردن گوشت را ترک کرده‌اند شاید هنوز گاهی دلشان برای مزه کباب تنگ شود.

این دل‌تنگی و بازار رو به رشد محصولات وگان و گیاهخواری باعث شده تولید گوشت آزمایشگاهی برای سرمایه‌گذاران بازار جذابی باشد و پول‌های روانه شده در این بخش به‌زودی تولید و مصرف این نوع گوشت را برای همه مقرون‌به‌صرفه خواهد کرد.

شرکت دانش‌بنیان Redefine Meat روز سه‎‌شنبه ۱۶ نوامبر اعلام کرد که عرضه محصولات گوشتی بر پایه گیاهی و تولیدشده با پرینت سه‌بعدی را در رستوران‌های منتخب در اروپا آغاز می‌کند و همچنین از آنچه «اولین برش‌های کامل جهان» می‌نامد که شبیه برش‌های گوشت بره و گاو است، رونمایی کرد.

شرکت‌های فعال در صنعت گوشت جایگزین در حال حاضر عمدتاً محصولات چرخ‌کرده تولید می‌کنند که اغلب فاقد بافت فیبری موجود در گوشت حیوانات است و درنتیجه موقع خوردن تجربه جویدن بافت گوشت واقعی را ندارند.

این گوشت جدید، علاوه بر همبرگر، سوسیس، کباب بره و گوشت چرخ‌کرده اکنون برش‌های گوشت را هم به سبد محصولات خود اضافه کرده است.

غذا‌های تهیه‌شده با این محصولات در رستوران‌هایی مانند Marco Pierre White’s Steak Houses در بریتانیا که یک مجموعه رستوران زنجیره‌ای متشکل از ۲۲ غذاخوری است که توسط سرآشپز مشهور مارکو پیر وایت تاسیس شده، در دسترس خواهند بود.

همچنین رستوران هندی Brigadiers و رستوران‌های دارنده ستاره میشلین Ron Gastrobar در هلند متعلق به سرآشپز ران بلائو نیز از این محصولات استفاده خواهند کرد.