رحیمی: شرکت نکردن در چالش گرندپری به ضررمان تمام نشد/ شاید در آینده برخی اعزام‌ها را اولویت‌بندی کنیم


اصغر رحیمی در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی آساخبر، درباره عدم اعزام ملی‌پوشان تکواندو به رقابت‌های چالش گرندپری به خاطر تفسیر اشتباه قانون اظهار داشت: چالش رقابت‌های گرندپری قرار بود سال گذشته در موجو کره جنوبی برگزار شود، اما به خاطر کرونا یک سال به تعویق افتاد. دقیقاً یادم هست در زمان فدراسیون گذشته که عضو کمیته فنی بودم، در گزارشی که ارائه شد، تصور آنها نیز مانند برداشت ما در فدراسیون فعلی بود.

وی تصریح کرد: تصور ما بر این بود که این اتفاق خیلی منطقی است که وقتی ۳۲ نفر برتر به طور طبیعی امکان حضور در گرندپری را خواهند داشت، این مسابقات برای نفرات ۳۳ تا ۷۰ رنکینگ است تا وارد چرخه گرندپری شوند. البته ما نمی‌خواهیم توپ را در زمین کسی بیندازیم، اما در آن مقطع سازمان تیم‌های ملی چنین گزارشی داد و در زمان تصمیم‌گیری در جلسه فدراسیون جدید نیز گفتند که شرایط مانند گذشته است. حتی در فدراسیون گذشته گفته شد که حضور در این مسابقات برای نفرات زیر ۲۱ سال است، اما دعوت‌نامه را که دیدم متوجه شدم نفرات بالای ۱۷ سال امکان حضور در مسابقات را خواهند داشت.

مدیر فنی تیم ملی تکواندو خاطر نشان کرد: بر همین اساس بچه‌های بین رنکینگ ۳۳ تا ۷۰ را انتخاب و بسحاق را به‌عنوان سرمربی به کمیته برگزاری مسابقات معرفی کردیم. خیلی جالب است که کمیته برگزاری مسابقات در ابتدا ثبت‌نام ما را تأیید کرد. برای خواندن شرایط مسابقات زیاد نیاز به تسلط زبان انگلیسی نبود، چرا که نوشته  شده بود Under Seventy که می‌شود زیر رنکینگ ۷۰٫

رحیمی با اشاره به تکرار اشتباه ایران از سوی برخی کشورهای دیگر عنوان کرد: متوجه شدیم که چین، هند و یکسری از کشورهای دیگر نیز برداشتی مانند ما داشتند. وقتی اسامی نفرات ثبت‌نام شده اعلام می‌شود، برخی کشورها به ثبت‌نام ایران و چین اعتراض می‌کنند. بعد از این اتفاق کمیته برگزاری مسابقات به ما نامه زد که منظور ما نفرات ۷۱ به بعد بوده است و اعلام کردند با وجود پایان مهلت ثبت‌نام، سایت را باز می‌گذارند.

مدیر فنی تیم ملی تکواندو خاطر نشان کرد: بعد از این اتفاق دوباره جلسه برگزار و یک بار دیگر دعوتنامه را نگاه کردیم. ما در کمیته فنی به ابعاد مختلف حضور در این مسابقات فکر کردیم. این تورنمنت به لحاظ امتیازی، ۱۰ امتیاز بیشتر ندارد و تنها نفرات فینالیست‌ها امکان حضور در یک مرحله گرندپری را خواهند داشت.

وی ادامه داد: در این شرایط اعزام این نفرات به این مسابقات و حتی با کسب ۱۰ امتیاز باعث می‌شد با رنکینگ پایین در گرندپری پاریس شرکت کنند و در مراحل ابتدایی به بازیکنان با رنکینگ بالا برخورد کنند و شانس کمی برای حضور در مراحل بالای مسابقات و کسب ۴۰ امتیاز داشته باشند. از طرفی اعزام این نفرات هزینه بسیار سنگینی برای اعزام به کره جنوبی و پاریس داشت و ممکن بود در نهایت عایدی برای ما نداشته باشد. در این شرایط تصمیم گرفتیم این نفرات را به جای چالش گرندپری به مسابقات اوپن کره جنوبی که بعد از قهرمانی آسیا برگزار می‌شود، اعزام کنیم.

رحیمی در پاسخ به این سؤال که علاوه بر این نفرات، ملی‌پوشان حاضر در قهرمانی آسیا نیز در تورنمنت کره جنوبی حضور خواهند داشت، گفت: در حال حاضر به خاطر شرایط کرونا مدت ویزا به گونه‌ای صادر می‌شود که از شروع تا پایان مسابقات است. اتفاقاً مقانلو درخواست کرد که در صورت امکان چند نفر از بچه‌های قهرمانی آسیا در تورنمنت آزاد کره جنوبی شرکت کنند، اما برخی از بچه‌های  فرصت کسب ۴۰ امتیاز تورنمنت‌های بین‌المللی در سال جاری را پر کردند. با این حال  چند نفر از دختران و پسران را ثبت‌نام کردیم تا در صورت افزایش مدت ویزا در این مسابقات نیز حضور داشته باشند.

مدیرفنی تیم ملی تکواندو در پاسخ به این پرسش که تفسیر اشتباه قانون می‌تواند تبعات منفی برای  تیم امید داشته باشد، تصریح کرد: باور کنید اصلاً از عدم اعزام به چالش گرندپری لطمه نخوردیم. زمانی اشتباهی مانند حضور کیمیا علیزاده در دو دوره گذشته بازی‌های آسیایی رخ می‌دهد که واقعاً باعث لطمه می‌شود، اما اینجا اتفاق خوبی افتاد و قرار شد تیم به تورنمنت کره جنوبی اعزام شود. با این تفاوت که چالش گرندپری از ۱۰ امتیاز برخوردار بود و تورنمنت آزاد کره جنوبی ۲۰ امتیاز دارد. واقعاً مسئله‌ای که پیش آمد به تیم ما لطمه اساسی وارد نخواهد کرد، اما در بخش سازمان تیم‌های ملی باید بیشتر به این موارد توجه کنیم.

وی راجع به عدم اعزام تیم ملی بزرگسالان به مرحله نخست مسابقات گرندپری گفت: با قاطعیت می‌گویم باید منتظر باشیم که به دلیل محدودیت منابع در آینده در برخی مسابقات نتوانیم شرکت کنیم. فقط هزینه بلیت گروه ۴۰، ۵۰ نفره ما به مسابقات قهرمانی آسیا و تورنمنت آزاد کره جنوبی چیزی حدود چهار میلیارد می‌شود. عدم حضور در مرحله نخست مسابقات گرندپری نیز به دلیل مدیریت منابع بود.

رحیمی در پایان تاکید کرد: عملاً اعزام تیم‌ها و کاروان‌های خود را به سمت کیفی شدن بردیم، اما هر جوری حساب می‌کنیم شاید در آینده برخی اعزام‌ها را اولویت‌بندی کنیم و حتی انجام ندهیم. هدف ما این است در ابتدا در قهرمانی آسیا امتیازات خوبی جذب کنیم و در ادامه در گرندپری پاریس امتیازات خوبی به دست آوریم. در نهایت هدف‌گذاری ما قهرمانی جهان است تا با کسب ۱۴۰ امتیاز در یک نقطه اطمینان قرار بگیریم. 

انتهای پیام/

منبع: تسنیم


دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *