ناجی‌هنر ماجرای “قاتلی با طناب سفید” را جلوی دوربین برد


به گزارش خبرنگار فرهنگی آساخبر،  اولین و بزرگترین پرونده قاتل سریالی دهه ۶۰ در شهرک سینمایی غزالی با دستور رئیس پلیس آگاهی انتظامی کشور کلید خورد. قاتلی با طناب سفید ”براساس روایت مشهور ترین کارآگاهان بازنشسته پلیس آگاهی در دهه ۱۳۶۰» با حضور سردار سرتیپ قنبری رییس پلیس آگاهی انتطامی کشور و جمعی از معاونان و مسئولین کشوری و مدیران فرهنگی جلوی دوربین رفت.

سردار قنبری رییس پلیس آگاهی فراجا درباره مستند “کارآگاه” گفت: ضمن تشکر از همکاران در مجموعه ناجی هنر، معاونت فرهنگی و اجتماعی فراجا و همه عزیزانی که کمک کردند تا خاطرات کارآگاهانی که سال‌های متمادی در مجموعه پلیس آگاهی زحمت کشیده‌اند و این خاطرات در سینه‌شان مانده بود شاید این اولین بار است که خاطرات کارآگاهانی که هستند به مستند تبدیل می‌شود تا توانمندی این عزیزان پیشکسوت که اکنون اساتید ما به شمار می‌روند، به جامعه منتقل شود.

وی افزود: کارآگاهان ما زحمات زیادی کشیده‌اند و جان‌شان را در این راه تقدیم کرده‌اند تا امنیت را به جامعه برگردانند. ان‌شاالله این مجموعه مستند بسیار خوب خواهد بود و پیامدهای خوبی خواهد داشت تا کارآگاهان جوان ما بتوانند تلاش‌ها و زحمات این عزیزان و گذشته خودشان را ببینند و درک کنند و به مخاطبان ما این پیام را بدهد که اگر امنیت در جامعه وجود دارد به دلیل حضور عزیزانی است که با تمام توان خود در راه مبارزه با جرم و جنایت می جنگند تا امنیت و آرامش را به جامعه برگردانند. اگر اتفاقی بیفتد این دستان توانمند کارآگاه است که اعاده امنیت می‌کند و مجرم را می‌گیرد و نظم و امنیت را در جامعه حاکم و برقرار می‌کند.

عملیات پلیس , مستند ,

سرهنگ کارآگاه جنایی سعدی بابانژاد درباره این مستند پلیسی گفت: هدف از ساخت فیلم‌های مستند در حوزه کارآگاهی که خیلی هم در درون جامعه طرفدار دارند فیلم‌های پلیسی به ویژه در زمینه جرائم جنایی این است که مردم را در بخش آموزش و پیشگیری از جرم هوشمند کنند و علاوه بر این آموزه‌های دیگری در حوزه‌های فرهنگی و اجتماعی در این صحنه‌ها وجود دارد. قطعاً برای جامعه و مردم می‌تواند مفید و آموزنده باشد.

وی افزود: پیشرفت علم و فناوری و گسترش فضای مجازی قطعاً در حوزه‌های مختلف که در درون جامعه داریم می‌تواند هم آسیب داشته باشد و هم اگر آموزش‌های لازم در این راستا در اختیار مردم قرار نگیرد می‌تواند تهدید باشد در حالی که می‌توانیم با آموزش و آگاهی‌بخشی به مردم و درون جامعه استفاده بسیار درستی از فناوری و شبکه های اجتماعی داشته باشیم.

سعدی بابانژاد در ادامه با بیان اینکه در این مجموعه مستند سینمایی قرار است از روایت‌ها و خاطرات نفس‌گیر و مهیج کارآگاهان دهه ۱۳۶۰ و دهه‌های دیگر مجموعه مستندهای جذاب و پرمخاطب فصلی تهیه و تولید شود، خاطرنشان کرد: در این مجموعه همانند همیشه تیزبینی و ریزبینی کارآگاهان پلیس آگاهی محسوس و مشهود نمایان خواهد شد.

پیگیری‌ها نشان می‌دهد قرار است با کمک پلیس آگاهی کشور، این مجموعه در یکی از پلتفرم‌ها پخش شود و همچنین با تدابیر مسئولین صداوسیما از یکی از شبکه‌های تلویزیونی هم روی آنتن برود. 

سرهنگ حمید اندرزچمنی به عنوان طراح، مجری طرح و سرپرست نویسندگان، سام یکتا تهیه‌کننده، این پروژه را همراهی می‌کنند.

انتهای پیام/

منبع: تسنیم


دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *